Torrent és a magyarítások


 EkE    2012 máj 21 : 20:59
 Nincs    Rövid hír

torrent_1.png

Az utóbbi időben nagyon megsokasodtak a torrentre kikerülő olyan játékok, melyek beültetve tartalmazzák a magyarításainkat.

Az utóbbi időben nagyon megsokasodtak a torrentre kikerülő olyan játékok, melyek beültetve tartalmazzák a magyarításainkat. Felhívnánk ismételten a figyelmeteket arra, hogy ez a konzolozz.hu szabályzatát és a legtöbb torrent oldal szabályzatát is sérti. Tiltott anyagnak számít az Ncore-on és a Bithumen-en is. Nem hiába nem kerültek ki ezek eddig, nem kell megijedni, hogy ez a "jó ötlet" eddig még senkinek nem jutott az eszébe.
Másik ok, amiért nem éri meg ezzel foglalatoskodni, hogy azonnali kitiltást von maga után oldalunkról (kiderül, ki volt az, eddig mindig kiderült nevet ).

Peace!




12 Hozzászólás

    EkE
    11 éve

    Szia!

    Menj be a fórumba, konzolokra lebontva ott vannak a magyarítások menüpontok, mindegyiken belül pedig a magyarítások kérése.
    Pl: -ez egy link, kattints IDE-

    0 0
    baloghkr
    11 éve

    Sziasztok

    Azt meg tudjátok mondani,hogy hol lehet megnézi a készülő magyarításokat x360-ra mert régen meglehetett,még kérni is lehetett de már nem találom csak a régi konzolokhoz. Előre is köszi.

    0 0
    EkE
    11 éve

    Nézzétek, eddig mindig kiderült, hogy ki töltötte fel. A módszert nem mondom el... lényeg, hogy szintet tuti, hogy kiderül.

    sabbath, futár felhozatal 1500, vissza 1200. Még úgy is jobban jöttél volna ki ezek szerint.

    0 0
    sabbath
    11 éve

    Sehonnan sztem, de nem is ez a lényeg. Mellesleg Eke, qrva jó árban dolgozol, csak kár, hogy nagy a távolság köztünk. Ma csináltattam a boxomat több, mint duplája az ár, "visszatérő" kedvezménnyel.

    0 0
    rozsomak87
    11 éve

    és honnan lehet azt kideríteni pl hogy egy x torrentoldalra ki tette fel?ha pl itt pisti a nickje ott meg jani és az ip címe is változik?akkor honnan derűl ki hogy ki volt?

    csupán csak kiváncsíság!

    0 0