A Linkin Park zenéje a Medal of Honor játékban


 EkE    2010 júl 28 : 12:25
 Nincs    Rövid hír

linkin_park.jpg

Exkluzív bemutató: az együttes új, “The Catalyst” című száma a Joe Hahn rendezte játékmenet-ízelítőben

Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) ma bejelentette, hogy a Grammy-díjas Linkin Park rockegyüttes is képviselteti magát a Medal of Honor™ zenei anyagában szeptember 14-én megjelenő új albuma, A Thousand Suns egyik számával. A „The Catalyst” című dal az együttes egyik tagja, Joe Hahn rendezte játékmenet-ízelítőben lesz először hallható. Az ízelítő, mely egyedi módon vegyíti az eredeti felvételeket a napjaink hadviselését bemutató Medal of Honor játékmenetével, augusztus 1-én válik elérhetővé a medalofhonor.com/linkinpark oldalon, egy teljes nappal azelőtt, hogy a rádiók játszani, az iTunes® és egyéb portálok kínálni kezdenék. Egy rövid részlet már most meghallgatható belőle itt: medalofhonor.com/linkinpark.

A Medal of Honor egy új és gyümölcsöző kapcsolat nyitánya az EA és a Linkin Park között” – mondta Steve Schnur, az EA zenei és zenei marketing osztályának nemzetközi igazgatója. „Az együttest jómagam 1999 óta ismerem; tagjai roppant kreatívak, az elsők közt ismerték fel a videojátékokban rejlő lehetőségeket, és keresték a módot arra, hogy működésüket más médiumokra is kiterjesszék A „The Catalyst” az év egyik legjobban várt zeneszáma. Joe Hahn sajátos dinamikájú képsoraival megtámogatva új etalont teremt majd… és remek példája annak, hogyan erősítheti a sokoldalú művészi tehetség az EA minőségi játékainak hatását.

Ez a fajta kreatív együttműködés új nekünk, és ennek megfelelően izgalmas is” – mondta Joe Hahn, az ízelítő rendezője, a Linkin Park DJ-je. „A lehetőség, hogy a “The Catalyst” a Medal of Honor képeivel mutatkozzon be a közönségnek, egységet teremt a zene- és a játékrajongók között, és tökletesen illik az együttes újfajta digitális médiumokat célzó elképzeléseihez. Nagyon büszkék vagyunk A Thousand Suns zenéjére, és megtiszteltetés számunkra, hogy nyitószáma ebben az exkluzív ízelítőben szerepeljen.”

A Linkin Parkot nemrég az évtized legtöbb albumot értékesített alternatív rockegyüttesévé nyilvánította a SoundScan / Billboard. Az utóbbi években az együttes több mint 50 millió hanghordozót értékesített világszerte, kislemezeik megállás nélkül ostromolják a slágerlistákat, két Grammy-díj győzelmet, és milliós nemzetközi rajongótábort mondhatnak a magukénak.

A Medal of Honor tizenegy éves történetében először hagyja maga mögött a 2. világháború hadszíntereit, hogy a csatatérré vált Afganisztánban, képzelt szereplők maroknyi csapata szemszögéből mutassa be napjaink újfajta háborúját. A Medal of Honor játékosai első lépcsős csapásmérőket alakítanak – az Egyesült Államok haderejének viszonylag kevéssé ismert elitkatonáit, akik a Nemzetvédelmi Parancsnokság égisze alatt működnek, és mások számára megoldhatatlan küldetéseket visznek sikerre.

A Medal of Honor limitált kiadása 2010 október 15-én jelenik meg Európában PlayStation 3 és Xbox 360 videojáték és szórakoztató rendszer, valamint PC platformokra. Kövesd a játékot Twitteren: -ez egy link, kattints IDE- vagy csatlakozz Facebook rajongótáborához: -ez egy link, kattints IDE-

A Linkin Park rendezésében készült Medal of Honor előzetest az alábbi oldalról tudod letölteni HD felbontásban.
-ez egy link, kattints IDE-



0 Hozzászólás