A világhírű zeneszerző, Hans Zimmer is közreműködik a Crysis 2 zenei anyagán


 EkE    2011 márc 18 : 21:54
 Nincs    Rövid hír

hans-zimmer.jpg

A Crysis 2 drámai hanganyagát az EA és a Crytek Hans Zimmer-rel komponáltatta. Ha most rendeled elő a játékot, akkor a Limited Edition kiadást kapod készhez, mely rengeteg extrát tartalmaz.

Az EA és a Crytek a legendás zeneszerzővel, Hans Zimmerrel együttműködve készült el a jelentős kritikai sikereknek örvendő belső nézetű lövöldözős játéka, a Crysis 2 drámai zenei anyagát. A játék máris számos Editor’s Choice díjjal gazdagodott, és mind az Official Xbox Magazine, mind a PC Action 9 ponttal értékelte a maximális 10-ből. A sikerfilmekhez (Eredet, A sötét lovag) komponált filmzenéinek köszönhetően immár világszerte elismert Zimmer és csapata – köztük állandó munkatársa, Lorne Balfe – a játék zenei anyagán dolgozó Borislav Slavov és Tilman Sillescu zeneszerzőkkel együttműködve alkották meg a Crysis 2 monumentális, drámai aláfestő zenéjét, amely megteremti a 2023-ban, pusztulásra ítélt New York City-ben játszódó cselekmény alaphangulatát.

A játékosok hamarosan elmerülhetnek ebben a különleges zenei világban, hiszen a Crysis 2 március 25-én kerül a boltok polcaira Európában. Aki nem szeretne ennyit várni, letöltheti a Crysis 2 multiplayer demóját, amely ma jelenik meg PlayStation 3. A játék zenei anyaga március 22-től lesz megvásárolható iTunes-on, Amazonon és más zenei terjesztőkön keresztül. A rajongók az alábbi címen kaphatnak ízelítőt: -ez egy link, kattints IDE-

„A Crysis 2-ben a Crytek csapat lelkesedését találtam a legvonzóbbnak; a szenvedélyüket a projekt és az általuk teremtett világ iránt” – nyilatkozta Hans Zimmer. – „Büszkén jelenthetem ki, hogy nagyon elégedett vagyok a közös munkánk gyümölcsével.”

Azok, akik ma előrendelik a Crysis 2-t, a készlet erejéig automatikusan megkapják a Crysis 2 Limited Edition* változatát. Ez a különleges kiadás jelentős előnyhöz juttatja a játékosokat az első játéknapon – azonnal elérhetővé teszi az összes osztályt, és három olyan további extrához enged hozzáférést, melyek nagyban fokozzák a társas játékmódok élvezetét:

SCAR csali hologram – Ez a különleges SCAR kiegészítő előrevetíti a játékos hologramját, ily módon megtévesztve a vesztére törő ellenfeleket.
SCAR fegyverálca – Ez a digitális álcázó réteg lehetővé teszi a játékosok számára hű társuk, az egyik népszerű gépkarabély testre szabását.
Platina dögcédula – Ez a különleges dögcédula egy a Crysis 2 társas játékmódjaiban megtalálható 250 közül, és garantáltan segít kiemelkedned a szürke tömegből!

A Crysis 2 Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra jelenik meg 2011. március 25-én Európában. További tájékoztatásért keresd fel a játék hivatalos honlapját a crysis.ea.com címen és kövesd a játékot Twitteren: -ez egy link, kattints IDE- vagy csatlakozz a Crysis rajongótáborához Facebookon: -ez egy link, kattints IDE- !



0 Hozzászólás